Figyelem!

2 órája

Látogatási tilalmat és betegfelvételi zárlatot rendelt el a vármegyei kórház

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház II. Belgyógyászati Osztály egyik fekvőbeteg részlegén elszaporodtak a fertőzéses megbetegedések.

Boon.hu

Látogatási tilalom van a vármegyei kórház egyik osztályán

Fotó: Für Henrik

Gyomor-, és bél traktus fertőzéses megbetegedés halmozódása miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban látogatási tilalom és betegfelvételi zárlat van – 2024. október 22-től – a Szentpéteri kapui telephelyen, a II. Belgyógyászati Osztály fekvőbeteg részlegének férfi oldalán. 

látogatási tilalom
A gyomor-, és bél traktus fertőzéses megbetegedései szaporodtak el, ezért van látogatási tilalom

A látogatási tilalom és a betegfelvételi zárlat visszavonásig érvényes.

Csomagot lehet bevinni 

A látogatási tilalom időszakában természetes igény, hogy a bent fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat juttassanak el. Az intézmény ezt készséggel fogadja, azonban annak érdekében, hogy ez rendezett körülmények között történhessen, kérik a hozzátartozókat, hogy 

csomagjaikat minden nap 15.00 és 16.00 óra között adják át az egészségügyi személyzet részére. 

A csomagokat az osztály folyosójáig lehet behozni, ahol az érintett osztály ápolója veszi át, és továbbítja a betegek számára. Az ápolók érkezéséig kérjük, hogy a hozzátartozók a biztonságos távolság megtartásával türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében szíveskedjenek névvel, és osztállyal ellátni a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert, illetve értéket/értéktárgyat.

A járóbeteg-ellátás zavartalan 

Rendkívüli látogatási kérelemmel fordulhatnak az [email protected] és a [email protected] címre, illetve személyesen a központi telephely igazgatósági épületében. A járóbeteg-ellátást, a szakrendelők működését a látogatási tilalom nem befolyásolja. A beléptetés a jelenlegi rendnek megfelelően történik (kézfertőtlenítés).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában