Ízvilág2019.09.22. 11:30A spontaneitástól a fagyasztók kínálatáigKollégánk környezettudatossági megfontolásból is főz.Kollégánk környezettudatossági megfontolásból is főz.
Ízvilág2019.09.14. 12:30Örök kérdés szombatra: Ön mit főz a hétvégén?Patisszon, körte, szilva és dió – szezonális alapanyagokból főz a miskolci nagymama.Patisszon, körte, szilva és dió – szezonális alapanyagokból főz a miskolci nagymama.
Helyi közélet2019.01.12. 16:14Gasztronómiából csillagos ötös a szakács világbajnokság bronzérmesénekMiskolc - A farsangi menüsort az alkoholos aroma bolondítja meg Cserei Lászlóné Piroska tolmácsolásában.Miskolc - A farsangi menüsort az alkoholos aroma bolondítja meg Cserei Lászlóné Piroska tolmácsolásában.
Magyarország2018.12.26. 09:56Több száz éves a menünkMiskolc - A szenteste elmaradhatatlan fogása máig a hal. De miért?Miskolc - A szenteste elmaradhatatlan fogása máig a hal. De miért?
Helyi közélet2018.04.01. 14:59Finomságok az asztalraBorsod-Abaúj-Zemplén - Amint vége a karácsonynak, azon gondolkodunk, hogy mi legyen a húsvéti menü.Borsod-Abaúj-Zemplén - Amint vége a karácsonynak, azon gondolkodunk, hogy mi legyen a húsvéti menü.
Magyarország2017.10.09. 12:53Megkezdődött az őszi Országos Étterem HétBudapest - Több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem várja az érdeklődőket hétfőtől országszerte az Országos Étterem Héten, ahol kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai. Budapest - Több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem várja az érdeklődőket hétfőtől országszerte az Országos Étterem Héten, ahol kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai.