Krimi

2 órája

Horror a gyorsforgalmi úton: el akarta lopni egy család autóját egy külföldi férfi

Az ijesztő történet tragédiával is végződhetett volna. A külföldi férfi előbb terrorizálta a forgalomban az előtte haladót, majd miután kiszálltak a kocsiból, kétszer is megpróbálta elgázolni őket az M86-oson.

MW

Furcsa baleset történt az M86-oson, megpróbált elütni két embert egy külföldi férfi, feltehetően az autójukat akarta

Szombaton reggel fél nyolc körül az M86-os-on haladtunk Csorna felől Szombathely felé. Még-Győr-Moson-Sopron vámegyében voltunk, amikor egy külföldi férfi megkísérelte elütni édesapámat, majd engem is 

- írja le az ijesztő történetet a vaol.hu.

Először arra lettünk figyelmesek, hogy egy ideje a nyomunkban volt, nagyon közel jött hozzánk. Úgy döntöttünk, hogy lehúzódunk és elengedjük. Erre ő is leállt és hátulról belénk ütközött.

 Apu erre kiszállt, odament hozzá, megkérdezte beszél-e magyarul, van-e valami probléma esetleg. A sofőr nem szült semmit, válaszul gázt adott, fellökve ezzel édesapámat. Nagy szerencsénk volt, hogy éppen nem jöttek szembe és fel tudott állni - folytatta. - A férfi pár méter után nem folytatta útját, hanem megfordult és ezúttal engem akart elgázolni. Az árok felőli szalagkorlátot átlépve próbáltam menekülni.

Szerencsére komoly személyi sérülés nem történt, pedig akár tragédiával is végződhetett volna a támadás. A megtámadott autó női utasának egy fél pár cipője bánta az esetet, amit zuhanás közben veszített el a helyszínen. Az agresszíven viselkedő férfi ezután sem hagyta abba: elindult, hogy megszerezze a család autóját. Miután ez nem sikerült, csak akkor hajtott el. 

A külföldi férfit utolérte a sorsa, szalagkorlátnak ütközött
Forrás:  Répcelaki ÖT

Pszichésen nehéz lesz kiheverni

A történet azonban itt nem ért véget. A külföldi férfinek ez sem volt elég, elindult a család autójának volánja felé, nyitogatta a kocsi ajtaját, el akarta tulajdonítani, a sofőrt pedig ellökte. Nagy nehezen, de megszabadultak tőle, elhajtott. 

Aztán 10 kilométerre az esetünktől függetlenül lerobbant a járműve. Elmentünk mellette, de az első lehajtónál elhagytuk az autóutat. Attól tartottunk, hogy visszajön és újra ránk támad. Egy lengyel kamionos segített nekünk, ő tudta lefotózni a külföldi jármű rendszámát.

Beledi otthonunkban keresett fel a rendőrség, kilenc- fél tíz tájékán. Részletesen kikérdeztek a történtekről. Azt hiszem kétszeres emberölési és egy lopási kísérletet történt 

– zárta.

Az esettel kapcsolatban a vaol.hu megkereste a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, ha válaszolnak frissítjük a cikket!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!