Helyi sport

2 órája

A ,,tarcsiban" játszott az eltiltott légiós, de csak 38 percet volt a pályán

20240922 Miskolc LABDARÚGÁS - NB III, Észak-keleti csoport, 8. forduló: Diósgyőri VTK tartalék F4R – Kisvárda MG tartalék Fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 8. forduló

Diósgyőri VTK tartalék F4R – Kisvárda Master Good tartalék 3–0 (0–0)
Diósgyőr, 200 néző. V: Dévényi (Kulcsár, Kovács L.
DVTK tartalék F4R: Odyntsov – Osikov, Ferencsik S., Karnitski, M. Zrnic, Komlósi B. (Kristóf M., 61.), Kiss L. (Stavinchuk, 74.), Kovalenko (Vincze D., 74.), Acolatse (Furdetskyi, 38.), Benkő P., Sáreczki. Edző: Vincze Richárd. 
Kisvárda MG tartalék: Popovics – Kozachuk, Benko, Priamov, Ésik (Blyzniuk, 46.), Babics, Rubus, Syrota, Simon (Pongó-Dankai, 70.), Szikszai (Kancsij, 70.), Matic. Edző: Törtei Tamás. 
Gólszerző: Benkő P. (50.), Kovalenko (73. – 11-esből), Furdetskyi (80.). 
Kiállítva: Syrota (39.). 
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Vincze Richárd: – A kiállításig kiegyenlített meccs volt. Többet birtokoltuk a labdát, volt három-négy nagyobb helyzetünk, de közel volt egymáshoz a két csapat. A piros lap után azonban még nagyobb fölénybe kerültünk, a srácok pedig nagyon jól menedzselték ezt a helyzetet. Nem követtünk el buta hibákat, nem adtunk lehetőséget az ellenfélnek a kontrákra, és szép gólokat rúgtunk. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!
Törtei Tamás: – Hatalmas egyéni hibákat követtünk el. A kiállítás után igyekeztünk úgy átszervezni a csapatot, hogy legyen esélyünk a pontszerzésre. Öt perccel ezután viszont megpecsételődött a sorsunk, de ezután is ajándék gólokat adtunk a Diósgyőrnek. Igyekszünk ezt a meccset minél hamarabb lezárni, tanulni belőle és a következő hétnek tiszta lappal nekivágni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában