Celebhír

2024.07.16. 17:00

Elképesztő a legújabb fotó

Rubint Réka bikiniben villantotta meg formás testét a tengerparton.

Kubik Ákos

Ez is nagyon jó fotó, de van ám újabb, már negyvenhat évesen

Forrás: Instagram/Rubint Réka

Rubint Réka nevével már összeforrt az alakreform és a testmozgás fogalma is, hiszen szinte nincs olyan nap, amikor ne edzene, vagy ne motiválna másokat arra, hogy elkezdjenek változtatni az életükön. A csinos anyuka 46 évesen sem pihen meg, mint mondta, az unokái mindennapjaiban aktív szerepet akar majd vállalni, ezért formában kell tartania magát. Ezúttal egy irtó szexi fotóval rukkolt elő.

A tengerparton is gyönyörű Rubint Réka

Rubint Réka pár hete ünnepelte a 46. születésnapját, amit senki nem hinne el róla, hiszen a háromgyermekes édesanya kicsattan az energiától és sugárzik a boldogságtól. Elmondása szerint az egyik legharmonikusabb időszakát éli, hiszen azt csinálhatja, amit szeret, és olyan emberek veszik körül, akik inspirálják őt. Az aerobikedző igyekszik mindig mindenben a pozitívat látni és erre buzdítja a követőit is, illetve arra, hogy sosem késő elkezdeni az utat az álomalak felé - jelent meg a Blikk oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában