Celebhír

2024.07.19. 10:00

Raktárosként is dolgozik Gömöri András Máté Kanadában

Gömöri András Máté és felesége, Polyák Lilla közel egy évvel ezelőtt költöztek Kanadába, ahol a színész új kihívásokkal néz szembe. A Blikknek adott interjúban mesélt a kanadai élet nehézségeiről és örömeiről.

Gárdonyi Edina

A színművész egy barátjának segít a raktárban Fotó: blikk.hu

Gömöri András Máté elmondta, hogy az egyetemi tanulmányainak köszönhetően sokat forgat, bár egyelőre kisebb szerepekben tűnik fel, reményei szerint a jövőben nagyobb lehetőségekhez is juthat.

 Ahhoz, hogy főszerepet kaphassak, szükséges a zöldkártya, ám annak is számos feltétele van, amiket még teljesítenem kell, de egy ügynökséghez már sikerült bekerülnöm

– mondta a Blikknek a Szikszón született színművész, aki tökéletesíti angol tudását, és feleségével együtt franciául is tanulnak. Ezenkívül megszerezte az amerikai személyi edző képesítést, és testépítő versenyeken is részt vesz.

Gömöri András Máté számára a kétkezi munka sem idegen. A lapnak elárulta, hogy raktárosként is dolgozik Kanadában. 

Borsodi gyerekként a kétkezi munka sem áll tőlem messze. Egy ismerősöm szólt, hogy egy hónapig kellene pakolni, én pedig szívesen elvállaltam. Volt, hogy egyik nap forgattam, a másik nap meg a raktárban dolgoztam.


A házaspár tervei szerint még legalább 2-3 évig Kanadában maradnak. Miután a színművész befejezi egyetemi tanulmányait, még minimum egy évet kell az országban töltenie. "Még legalább 2-3 évig nem tervezünk hazaköltözni" – osztotta meg jövőbeni terveiket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában