Celebhír

2024.08.30. 17:00

Luxusban Polgárék! Mennyibe került ez a „kis” kaland?

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád a kiruccanása alatt több mint egy milliót csengettek ki. Írországot járták be keresztül-kasul.

Kubik Ákos

Európa hideg pontját választották nyaralásukhoz

Fotó: Szabolcs László

A műkincskereskedő és neje folyamatosan úton vannak és élik a szupergazdagok fényűző életét. Polgár Tünde és Polgár Árpád most a világ hivatalosan is legszebb szállodájában szálltak meg és bizony nem egy standard szobát béreltek a bulihoz. Ha valakik, akkor a Polgár házaspár képes arra, hogy bemutassák a rongyrázás legmagasabb fokát. 

Mégis lehetett volna jóval drágább is…

Az ódon kastély bizony nemcsak a világ legszebb, de egyben legöregebb kastélyszállója is, hiszen 1228-ban, vagyis majdnem 800 éve építették. A műkincskereskedő nem bízta a véletlenre a szobafoglalást, mert bár nem az éjszakánkét 7000 eurós elnöki lakosztályt választotta, de nem is a legolcsóbb 1000 euróért kínált szobát foglalta le. Polgárék úgynevezett Deluxe Lake szálláson pihentek meg, így egy éjszakára 1325 eurót fizettek, ami átszámolva naponta 521 ezer forint. Cserébe megkaptak mindent, ami elvárható ebben az árfekvésben.

Sztárséf főzött Polgárékra 

Persze az árban legalább a reggeli benne volt, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen Polgár Tünde és Árpi elköltöttek egy főúri, öt fogásos vacsorát is a kastélyszálló V. György királyról elnevezett éttermében. A sztárséf Liam Finnegan irányítása alatt működő konyha biztosan nem a könnyen megfizethető árfekvésben dolgozik, hiszen a mestert egy két Michelin-csillagos étteremből csábította el a hotel vezetősége. Minden esetre kimondható, hogy ez a kis kaland minimum 1 millió forintba került a híres házaspárnak, amihez hozzá jött még egy hajókirándulás, amire reggeli közben invitálta meg őket maga a kapitány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában