Földöntúli

2024.08.13. 17:00

Pataky Attila újabb dolgot mondott az univerzummal kapcsolatban

A legendás énekes a június végi bogácsi koncert után portálunknak is elmondta, hogy nagyon érdekli a láthatatlan és a látható világ is. Ezzel kapcsolatban gyakran nyilatkozik is, most is ezt tette.

Boon.hu

Pataky Attila a színpadon is megvillantja spiritualitását.

Fotó: Imre György

Az Edda frontembere beszélt már űrlényekről, sárkányokról, táltosokról, reinkarnációról és minden egyéb, földöntúli dologról. Pataky Attila most a Tények Plusznak árulta el, hogy 12 éves kora óta van kapcsolata a földönkívüliekkel. Azt is elmondta, hogy egy alkalommal a saját jövőbeli sírjához repítették el őt az idegenek. 

„Tele van az univerzum élettel. A Men In Black film csak a jéghegy csúcsa. Az nem kitalált bolondozás, az maga a valóság. Attól, hogy mi az öt érzékszervünkkel mennyit tudunk felfogni ebből, meg hogy mennyit hagynak felfogni ebből, de attól még az élet az végtelen. A létezés végtelen, nem hogy esetleg rajtunk kívül is vannak. Hát mekkora buta gőg kell ahhoz, hogy egy ember azt képzelje magáról, hogy mi vagyunk egyedül itt a világon!” – nyilatkozta az énekes a Tények Plusznak

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában