Bemutatóra készül

5 órája

Bajusza lett Vida Péternek

Vida Péter miskolci származású színművészünk közösségi oldalán tájékoztat arról, hogy készül már a Thália Színház októberi bemutatójára, aminek a címe: A hülyéje.

Boon.hu

Forrás: Facebook/Vida Péter

„A hülyéje” című darab nem más mint egy őrült és szerelmes bohózat. Tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló feleségek láthatók benne a Thália Színház Nagyszínpadán - olvasható a színház honlapján.

Vicces darab a megcsalásról

Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze ágába nem jut megcsalni a férjét és az elvét tartja mindaddig, amíg a férje őt meg nem csalja. Viszont, ha ez megtörténne, arra is felkészül: talonban tartja a jóképű Babillont, hogy ha kell, legyen kivel bosszút állni.

Ebben a darabban játszik Vida Péter Pinchard szerepében, amihez a múltkoriban egy „bajuszpróba” is szükségeltetett. A művész a következőképpen kommentelte a történteket:

A belbecs már rendben, a külcsíny még alakul... Apus és Mucus ...

"A hülyéje" - Udvarias Annával a fodrásztárban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában