Aki a virágot szereti

2020.10.06. 17:00

Virágbarát emberek vehették át a díjakat

Szerkesztőségünkben jártak a legszebb kertek büszke tulajdonosai.

Novák Krisztina

Munkácsi Tünde és Theisz Jánosné

Fotó: Bujdos Tibor

Augusztus közepén indult az „Aki a virágot szereti…” címet viselő nyereményjátékunk. A megye legszebb balkonjait vagy kertjeit megálmodó és megvalósító olvasóinktól kapott fotókra a Borsod Online weboldalán lehetett szavazni, bő egy hónapon keresztül.

Szeptember 25-én hirdettük ki a díjazottakat, akik hétfőn szerkesztőségünkben vehették át nyereményeiket Munkácsi Tündétől, az Észak-Magyarország és a Borsod Online marketingmunkatársától.

Az első helyezett Theisz Jánosné lett, akinek nagycsécsi kertje, amelyben még egy különleges kerti tó is található, 884 online szavazatot kapott. A büszke kerttulajdonos fotóinak a „Virágok közt veled lenni” címet adta, és egy Smart 32 típusú elektromos fűnyíróval lett gazdagabb, amellyel igazi angolgyepet varázsolhat mesebeli kertjébe.

Csodás kertek

Sárkány Ferenc „Az én kertem” büszke címmel küldte be Mályiban található kertjének fotóit, amelyben lenyűgöző mocsári hibiszkuszok is pompáznak. A szavazatok alapján a dobogó második helyén végzett, nyereménye pedig egy metszőolló és egy mini kerti szett volt. Mivel saját kertjén kívül már a község parkjait is szépítgeti, biztosan jó hasznát veszi az új szerszámoknak.

Takács Józsefné, aki a tarcali nyugdíjasklubban találkozott a versenyfelhívással, a harmadik helyezést érte el a kertjére érkezett voksokkal. A képeknek a „Piciny csodák kertje” címet adta. Nyereménye szintén egy metszőolló és egy mini kerti szett volt, amelyekkel tovább szépítgetheti tarcali kertjében csodásan burjánzó virágait.

(A borítóképen: Munkácsi Tünde és Theisz Jánosné, a nyertes)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában