Gazdit keresünk

2021.05.26. 19:30

Visszatérő menhelyi lakók várnak szerető otthonra és gazdira

Klaus

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) gazdira váró lakóiból mutatunk be hármat. A menhely Facebook-oldalán minden gazdi kereső négylábú megtekinthető. A leendő örökbefogadóktól egy bemutatkozó levelet kérnek e-mailben vagy oldalukra üzenetben küldve. Időpont-egyeztetést követően a kiválasztott kutya, vagy cica meglátogatható a menhelyen. A kutyákat csipelve, oltva, oltási könyvvel, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 15 ezer forint. További tájékoztatás minden nap 8 óra és 16.30 között kérhető, az alábbi számon: 30/232-1890.


Klaus

Klaus hét éves, nagy testű, németjuhász jellegű, jó kiállású kan, akire sérülten találtak rá Ongán. Termete és megjelenése ellenére könnyen kezelhető, barátságos, sőt ölbe bújós kedvenc, nem kifejezetten házőrző alkat. Kutyaéveinek javát szeretné biztonságos otthonban eltölteni.


Adrienn

Adrienn nyolc éves, nagyobb méterű, keverék szuka. A menhely visszatérő, régi lakója. Emberekkel nagyon kedves, szó szerint szerelmes mindenkibe, aki foglalkozik vele. Más kutyákkal viszont imád főnökösködni, ezért inkább egyedüli kutyusnak ajánlott, szerető gazdi mellé.


Zalán

Zalán két éves, nagy termetű, keverék kan. Hejőkeresztúrról került a MÁSA-hoz. Többszöri próbálkozásra sem találta meg örökbefogadóját. Emberszerető, barátságos és nagyon energikus, aktív állat. Sportos, fiatalos gazdit keres, akivel közösen szabadulhatna meg fölös energiájától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában