Gazdit keresünk

2021.06.02. 15:30

Mr. Chili is repesve várja, hogy hazavidd, ne habozz hát!

Ezúttal a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

Mr.Chili

A kutyák a menhelyen mindennap megtekinthetők 13–16 óra között, szombat–vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9000 forint, feltétel, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni a következő telefonszámokon tudnak olvasóink: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Linda

Linda tizenhárom éves, közepes méretű, keverék ivartalanított szuka. Kölyökként dobták be a menhelyre. Kezdetektől fogva vadóc volt, szeretett verekedni, ezért nem sokáig lehetett kenneltársa. Mára szelídebb lett, szívesen sétál a futtatóban. Emberekkel kedveskedő, örül a simogatásnak.


Mr.Chili

Mr. Chili tízéves, nagyobb termetű, keverék kan. A gazdái szerették, de családi okok miatt meg kellett válniuk tőle. Masszív, játékos kutyus, aki jól kijön más kutyákkal, különösen lakótársaival. Nagy bundája ápolásra szorul, rendszeresen fésülni kell. Kertben érezné igazán jól magát.


Barka

Barka kilencéves, nagy testű, mudi jellegű ivartalanított szuka. Kedves, jó kedvű, de roppant mozgékony állat és imád fürdeni. Türelmes gazdára lenne szüksége, aki sétával, futással levezeti az energiáját és megtanítja a pórázon sétálás művészetére. Kizárólag kertes házba ajánlott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában