Kisállat

2024.08.27. 15:00

Kiskutyát keresne? Ő is lehet az új kedvenc!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Pásztor Attila

Alfonzo betegen került a menhelyre

Fotó: MW

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Alfonzó tavaly szeptemberben került a menhelyre körülbelül 6 hónaposan. Nyílt seb éktelenkedett szegény kutyus fején, másnapra rosszul lett, és kiderült, hogy parvós is. Hetekig küzdöttek az életéért, de nem adta fel és sikerült meggyógyulnia. Ennek lassan már egy éve, azóta gyönyörű, egészséges, barátságos kutyafiú lett.

Elmo fiatalabb gazdihoz való

Elmo 1,5 év körüli különleges kinézetű, közepes méretű ivartalanított kutyalány. A nála erősebb kutyákkal elvan, a gyengébbekkel domináns. Nagyon szereti az embereket, aktív, mozgékony kutyuli. Idősek mellé nem ajánlják.

Kóbornak nagy a mozgásigénye

Kóbor 2 év körüli, ivartalanított kankutya. Gyönyörű, játékos, kedves, de rakoncátlan, csak a fajtához értő gazdinak való. Rengeteg mozgásra van szüksége, sok sétára, csak udvaron tartás nem elég neki, mert unalmában rombolni és szökni fog.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában