Baleset!

2024.06.08. 07:39

Gázcsonkot ütött ki az autó Miskolcon, kiterelték a lakókat!

A munkálatok idejére a környék lakóinak ideiglenesen el kellett hagyniuk otthonukat.

Boon.hu

A tűzoltók kiterelték a lakókat az érintett területen, amíg a gázömlést a szakemberek megfékezik. Fotónk illusztráció

Visszatérhettek azok a lakók otthonukba, akiket egy baleset miatt tereltek ki ideiglenesen a lakásokból Miskolc diósgyőri városrészén, a Glanzer Miksa utcában. Amint arról korábban hírt adtunk, kidöntött egy gázcsonkot egy gépkocsi, amelynek következtében ömleni kezdett a gáz a csonkból. 

A városrész hivatásos tűzoltói a gázszolgáltató szakembereinek értesítését kérték, és kiterelték a környező házak lakóit. A szakemberek megszüntették a gázszivárgást, így a lakók visszatérhettek a lakásokba.

Korábban írtuk:

Gázcsonkot döntött ki egy gépkocsi Miskolc diósgyőri városrészén, a Glanzer Miksa utcában. A baleset következtében ömleni kezdett a gáz a csonkból.

A városrész hivatásos tűzoltói a gázszolgáltató szakembereinek értesítését kérték, és kiterelik a környező házak lakóit, akik a hatósági beavatkozás idejére ideiglenesen elhagyják otthonukat, tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában