boon.hu video

2024.07.30. 11:55

Baleset történt az M3-on Budapest felé - Három személy veszítette életét (fotókkal, videóval)

A baleset miatt jelentős torlódásra kell számítani.

Boon.hu

Halálos baleset - A fotó

Baleset történt M3 autópálya Budapest irányába vezető oldalon 133. kilométerszelvénynél kedden délelőtt. A balesettel kapcsolatban kerestük a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik elmondták, hogy a helyszínre tűzoltók is érkeztek.

Mezőkeresztes közelében lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság írta meg, hogy az egyik jármű az árokba sodródott. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A műszaki mentésben a mezőcsáti hivatásos tűzoltók is részt vesznek. Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett sztrádaoldal mindkét sávját - írták. 

Három személy veszítette életét az M3-as autópályán

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2024. július 30-án 11 óra 30 perckor az M3-as autópálya 133. kilométerszelvényében, - Budapest irányában - egy személygépkocsi vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó személygépkocsi mögött és azt utolérve nekiütközött, majd az árokba sodródva a benne utazó három személy a helyszínen életét veszítette - közölte a rendőrség.

További videós tartalmainkért keresse fel youtube csatornánkat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában