Elkapták

2024.08.07. 08:30

Fizetés nélkül távozott, de ő húzta a rövidebbet

Fizetés nélkül távozott egy férfi egy bogácsi vendégházból.

Forrás: © Facebook

Egyre több az ilyen eset mostanában vármegyénkben. Ahogy beszámoltunk róla, vádemelés folyik egy felsőzsolcai férfi ellen, aki üdült a gyulai szállodában majd fizetés nélkül lépett le. Most is egy hasonló esetről számolt be a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fizetés nélkül távozott egy férfi egy bogácsi vendégházból. A rendőrség bükkábrányi kollégáinak mindössze fél óra alatt sikerült felkutatniuk az elkövetőt, hogy rendezze kifizetetlen számláját. 

Facebook oldalukon tették közre a vendégház köszönőlevelét:

“Tisztelt Mezőkövesdi Rendőrkapitányság!
Bizonyára értesültek esetemről, hogy egy szállóvendég a szállásomról fizetés nélkül távozott, és nem volt hajlandó többszöri kérésre sem rendezni a számlát. Ezután jelentettük az esetet az önök irányába. A hozzánk kiérkező két kollégájuk (Kovács Norbert törzsőrmester és Himer Beáta őrmester) az adatok felvétele után fél órán belül előkerítették a tettest, majd sikeresen kifizetésre került a számla.
Írásban is szeretném nekik megköszönni a gyors és példaértékű munkájukat!"
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában