Tragédia

Tegnap, 10:38

Elmerült egy horgász, szonárral keresték (fotók)

A Neptun Mentőcsapatot riasztották a helyszínre.

Boon.hu

Forrás: Neptun Mentőcsapat

2024. 09. 16-án késő esti órákban érkezett felkérés a B.-A.-Z. Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletéről, miszerint Tiszacsermely településnél feltételezhetően vízbe csúszott egy horgász. Az esetről a Neptun Mentőcsapat számolt be a közösségi oldalán.

Forrás: Neptun Mentőcsapat

„Társszervezetünkkel együtt 4 fővel már a kora reggeli órákban a helyszínre tartottunk, hogy minél hamarabb megkezdhessük a kutatást, ehhez segítségünk sietett a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület 2 fővel. Kiérkezésünkkor segítségünkre voltak a Kisvárdai tűzoltók, Cigándi tűzoltók és a Záhonyi Vízirendészet munkatársai is, akikkel a Dombrádi kikötőből tudtuk megközelíteni a helyszínt. A kutatás helyszínére érkezésünk után, azonnal megkezdtük a szonáros keresést, ami pár percen belül eredményt is hozott. A mentőcsapat búvárai rövid időn belül a felszínre emelték a keresett személyt. Őszinte részvétünk a családnak!” - írták közösségi oldalukon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában