Rendőrségi hírek

1 órája

A rendőrök előtt rúgta

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi férfival szemben, aki bántalmazott egy pihenőidejét töltő buszsofőrt.

A rendőrök szeme láttára rugdosta

Forrás: Police.hu

Fotó: police.hu

Egy miskolci lakossal szemben indult eljárás, aki 2023. december 22-e délután a Miskolc, Újgyőri főtéren lévő buszpályaudvaron bántalmazott egy buszsofőrt. Az üzemen kívül várakozó autóbusz vezetője – aki a járműben ült - arra lett figyelmes, hogy egy agresszív férfi próbál bejutni a járműbe. Az éppen közelben lévő járőrök intézkedés alá vonták a dühöngő férfit, aki az ellenőrzés közben a rendőrök előtt rúgta lábon a buszsofőrt, amivel 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést okozott. A férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt kihallgatták. A Miskolci Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, az iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki hivatalos, illetve közfeladatot ellátó személyekkel szemben erőszakot követ el, azt a törvény kiemelten bünteti!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában