Helyi közélet

2012.09.28. 16:00

Lecserélték a jobbikos tagokat

Miskolc - „Épül a nagykoalíció: az MSZP nem, csak a Jobbik zavarja a miskolci Fideszt” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján<strong> Pakusza Zoltán</strong> jobbikos képviselő. Úgy véli, a fideszes városvezetés nem akarja elszámoltatni a volt szocialista elődöket. „Bűnbakot találnak, felelőst nem. Húsz éve mindig ugyanaz történik, az elődök hibáira hivatkozva veszik fel a hiteleket” – fogalmazott.

Miskolc - „Épül a nagykoalíció: az MSZP nem, csak a Jobbik zavarja a miskolci Fideszt” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán jobbikos képviselő. Úgy véli, a fideszes városvezetés nem akarja elszámoltatni a volt szocialista elődöket. „Bűnbakot találnak, felelőst nem. Húsz éve mindig ugyanaz történik, az elődök hibáira hivatkozva veszik fel a hiteleket” – fogalmazott.Arról is beszélt, hogy csütörtökön – zárt ülésen – döntött a testület három külsős bizottsági tag – jobbikos szakpolitikus – visszahívásáról. Pakusza Zoltán szerint: indoklás nélkül történt mindez. „Az okatási-, városüzemeltetési, egészségügyi és szociális bizottságból rakták ki a jobbikos politikusokat. Érthetetlen számunkra, hiszen szakmailag semmi nem indokolta” – fogalmazott Pakusza Zoltán. Azt is elmondta: a városvezetés nem indokolta meg, miért volt szükség a tagok visszahívására.

A három jobbikos helyett fideszes tagok kerültek a bizottságba.

ÉM-NSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában