Helyi közélet

2012.12.16. 18:12

Civil karácsony Ózdon

Ózd- Civil karácsony elnevezéssel tartottak ünnepi műsort 2012.december 14-én délután a Városháztéren. Az ünnepi köszöntők és Orosz István atya görög katolikus parókus adventi gondolatai után benépesült a szinpad.

Ózd- Civil karácsony elnevezéssel tartottak ünnepi műsort 2012.december 14-én délután a Városháztéren. Az ünnepi köszöntők és Orosz István atya görög katolikus parókus adventi gondolatai után benépesült a szinpad.Gyerekek,amatőr és civil csoportok karácsonyi műsorral kedveskedtek a téren összegyűlteknek. Volt közös gyertyagyújtás,élő betlehem , karácsonyi ízek kóstolója: fahéjas alma, mákos bejgli, krumplilángos, forralt bor, tea, de még mandarin is.

E rendezvény keretében most volt először digitális adventi utcakiállítás, amely a Manda megbízásából készült, az Ózdi Művelődési Intézmények gyűjteményeiből. (Manda: Magyar Nemzeti Digitális Archívum)

Jól sikerült a délután folyamán az Ózdi Önkéntes Pont bemutatkozása is.

-Kerékgyártó Mihály-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában