Helyi sport

2 órája

Varga József vélhetően nem játszik - a két erős centerre figyelmet kellett fordítaniuk

Labdarúgás: NB II, 11. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia (Kazincbarcika, vasárnap, 13.00)
Erős Gábor, a KBSC vezetőedzője: – Az előző fordulóban, Ajkán, a játék képe alapján reális döntetlen született. Az első félidőben a mi akaratunk, a másodikban a hazaiaké érvényesült, főleg beadásokból alakítottak ki veszélyes szituációkat. A 87. percben kaptuk az egyenlítő találatot, az a futballban sosem kellemes, ha az utolsó pillanatokban csúszik ki a kezedből a győzelem, ám az iksz, egy jó csapat otthonában nem rossz eredmény. Minden hétnek meg vannak a feladatai, hogy mikor, mivel kell foglalkozni, és bár természetesen kielemezzük a következő ellenfelet, a fókusz azonban magunkon van. Egy erős csapatot látunk vendégül vasárnap, amely évek óta a első ötben végez, mindig kitűzött cél náluk az NB I-be való feljutás. A játékuk stabil, ezt jelezi, hogy nagyon kevés gólt kapnak. Ezt a határozott védekezést az utolsó két mérkőzésükön is megmutatták, hiszen 0-0-ra végeztek Szentlőrincen, illetve 2-0-ra verték a Békéscsabát. Tehát, az egyik feladatunk az volt az utóbbi napokban, hogy miként tudjuk ezt a stabil futballt feltörni, átjátszani. A 3-5-2-es formációt alkalmazza a Szeged, két erős centerrel, erre szintén figyelmet kellett fordítanunk a héten, bizonyos, hogy erőltetni fogják a fel-, és beíveléseket.
A Barcikában Varga J. játéka kisebb sérülés miatt kérdéses.
A KBSC várható összeállítása: Fadgyas – Bacsa, Polgár, Debreceni, Demeter – Csatári – Szabó M., Kártik, Lucas, Bódi – Pethő B.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában