Helyi közélet

2013.09.05. 11:27

Közösségi nap, bányásznap Varbón

Varbó - "Sikeresen pályáztunk egy ifjúsági turisztikai központ létrehozására, a 43 millió forintba került szállót szeptember 7-én, szombaton a közösségi napon avatjuk" - jelentette ki Üveges Géza, Varbó polgármestere. - "Ekkor tartjuk a bányásznapi ünnepségünket is."

Varbó - "Sikeresen pályáztunk egy ifjúsági turisztikai központ létrehozására, a 43 millió forintba került szállót szeptember 7-én, szombaton a közösségi napon avatjuk" - jelentette ki Üveges Géza, Varbó polgármestere. - "Ekkor tartjuk a bányásznapi ünnepségünket is."A bányász zenekar háromnegyed háromkor gyülekezőt fúj, majd három órakor elkezdődik a bányásznapi megemlékezés. Üveges Géza polgármester idézi fel a bányászok hősies helytállását, ezután megkoszorúzzák a Hősök terén található bányász emlékművet. Délután négy órától este fél kilencig a szórakoztató műsorok jelentik a kikapcsolódást az ifjúsági szálláshely udvarán.

A tóbál este nyolc óra után veszi kezdetét ugyancsak az ifjúsági szálláshely udvarán. A mulatság 1 órakor fejeződik be.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában