A múlt hét legolvasottabb cikkei

1 órája

BOON TOP10: Életveszély a Bükkben, vandálmunka a Leánykollégiumnál, eddig nem látott képek és videók a leégett Barlangfürdőről

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb történéseit Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

Belépni tilos: életveszély a Bükkben

A Hór-völgyből a Suba-lyukhoz felvezető ösvényt ideiglenesen lezárták. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság tájékoztatása szerint a lezárás csak a barlanghoz felvezető ösvényt érinti.


Barlangfürdő: Több milliárdos nagyságrendű a kár, amit a tűz okozott - fotók, videók!

"A kormány minden segítséget megad a fürdőkomplexum újjáépítéséhez" - jelentette ki Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár. A Barlangfürdő elektromos hálózatát és gépészetét is cserélni kell.


Vasbetonváz: nem igazak a pletykák

Eladták az épülettorzót a miskolci Futó utcában. Vajon kié lett a ronda vasbetonváz?  Elterjedt a hír a városban, hogy ki vásárolhatta meg, ezért megkérdeztük, ők-e az új tulajdonosok.


Zsidóház nyílt Miskolcon a zsinagógák hetén - képekkel

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) miskolci közössége mérföldkőhöz érkezett. Szeptember 23-án megnyílt a miskolci Zsidóház, amely igazi közösségi térként működik ezentúl a belváros szívében.


Erzsébet tér: Ez épül a romos ház helyére Miskolcon

Úgy tűnik, hamarosan megkezdődhet az építkezés. Az Erzsébet tér egy tetszetős épülettel lehet gazdagabb.


Kisgyőr már Miskolctapolcáról is megközelíthető kerékpárúton - fotók, videó!

Ünnepélyes kereket között adták át, szeptember 28-án, szombaton a a kisgyőri mezőgazdasági erdészeti és kerékpárutat illetve a felújított Kisgyőri Szociális Intézményt. Kisgyőr a nyáron több alkotótábornak is otthont adott, amelynek fából készült csodálatos alkotásai immár a község tereit, intézményeit díszítik.


Vandálmunka: rongálás a volt Központi Leánykollégiumnál - képekkel

Alig készült el a kivitelező a leánykollégium átépítésével, máris megjelentek a rongálók az épületnél. Vandálmunka, ami maguk után hagytak.


Bezárt a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

A balneoterápiás részleget a felújítási, karbantartási munkálatok nem érintik, így a gyógykezelések zavartalanul folytatódnak.


Avasi vendéglátóhelyek: nem kellettek senkinek

Három vendéglátó egységre írt ki pályázatot a Miskolc Holding. Az avasi vendéglátóhelyek: az Avas kilátó kávézó, a kilátó lábánál lévő amfiteátrum, valamint a Bortanya üzemeltetésére harmadszor kerestek bérlőt.


Megkezdték a legrosszabb útszakasz felújítását - képek

A fejlesztés a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatóságának beruházásában, a Magyar Falu Program támogatásával valósul meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában