Helyi közélet

2014.03.17. 13:53

Kutyaszabadság, golfütővel megtorolva Sátoraljaújhelyen

Sátoraljaújhely - Garázda férfivel szemben intézkedtek a rendőrök Sátoraljaújhelyen.

Sátoraljaújhely - Garázda férfivel szemben intézkedtek a rendőrök Sátoraljaújhelyen.A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.A nyomozás adatai szerint 2014. március 16-án 9 órakor Sátoraljaújhely, Köztársaság utca egyik közös udvarán egy férfi golfütőjével szétverte szomszédja műanyag postaládáját, majd egy fél téglával is megdobta a 70 éves sértett bejárati ajtaját, ami betört.

A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő B. Gergely 29 éves helyi lakost a rendőr járőrök elfogták, majd a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra előállították. A terhelt gyanúsított kihallgatása során elmondta, hogy idős szomszédjára azért orrolt meg, mert az elengedte közös udvaron megkötve tartott kutyáját és a kutya így elszökött.

A nyomozást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében, bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában