Helyi közélet

2015.08.01. 10:41

Több autó ütközött az M3-as autópályán

Miskolc - Az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalának belső sávja a baleseti helyszínelés és a sérült járművek miatt nem járható Hejőkürt és Polgár között.

Miskolc - Az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalának belső sávja a baleseti helyszínelés és a sérült járművek miatt nem járható Hejőkürt és Polgár között.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 1-jén 9 óra 15 perc körüli időben az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalában, annak 166. számú kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött, a futóműve kiszakadt és a mögötte érkező gépjárműnek csapódott. Ezen autó a belső sávban megállt, de a mögötte közlekedő két gépkocsi hátulról neki ütközött.

A balesetben személyi sérülés nem történt. Az autópálya belső sávját a rendőrök a helyszínelés idejére lezárták, a járművek a külső sávban közlekedhetnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában