boon.hu video

2024.06.08. 14:21

Egymillió találkozás napja: Miskolcon is szavazásra buzdítanak (fotók, videók)

Orbán Viktor a napokban jelentette be, hogy szombaton tartják az Egymillió Találkozás Napját. A miniszterelnök kampánykörútja dabasi állomásán arról beszélt, hogy a vasárnapi választás előtti 24 órában a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. – Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke – erről döntünk – mondta akkor az államfő.

Boon.hu

Molnár Péter és Kovácsné Budai Mária

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Miskolcon is elkezdődött a mozgósítás már szombat reggel. 

Molnár Péter önkormányzati képviselőjelölt is telefonos egyeztetéssel kezdte a napot, melyen az elért miskolci választópolgárokkal a béke fontosságáról beszélt hazánkban és persze egész Európában. 

 

Miskolcon is mozgósítanak szombaton az Egymillió Találkozás Napja keretében
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Azt mondja, a telefonhívásokból egyértelműen kiderül, hogy a miskolciak is mind a béke pártján állnak.

Aranygaluska készül, unokára várva

Kovácsné Budai Mária maga is képviselő volt korábban két cikluson keresztül ezalatt összességében mintegy másfél milliárd forintnyi fejlesztést sikerült megvalósítaniuk, hosszan sorolta a buszfordulótól az iskolai felújításig, a számos vízelvezető kialakításig a beruházásokat. A képviselőjelöltet régen ismeri fiatal, agilis politikusnak tartja akinél jó kezekben lehet a körzet sorsa. 

Családi programjukról elmondta, hamarosan nekilát specialitása az aranygaluska készítésének, mert érkeznek gyermekei négy hónapos unokájukkal. Vasárnap természetesen a voksolásé a főszerep, hiszen nagyon fontos választás előtt állunk, tette hozzá.

A hollandok drukkolnak

Dr. Majoros Istvánné és lánya dr. Majoros Krisztina a Mária patika előtt fogadta Molnár Pétert. A jelölttel való beszélgetést követően a napi teendőkbe avattak be. Holland vendégeik vannak akik a Zsóry látogatás után érkeznek vissza hamarosan.

„Nagyon drukkolnak a magyaroknak a választás miatt, ők komoly problémákkal küzdenek a migráció miatt” – tudtuk meg elbeszélésükből. 

 

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Anya és lánya együtt készül szavazni és tekintettel a mostani kánikulára már vasárnap reggel leadják a voksukat, amikor még elfogadhatóbb a hőmérséklet, majd nyomon követik az eredmények alakulását.

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában