boon.hu video

2024.06.08. 20:36

Miskolc egyik legnagyobb körzetében folyamatosak a találkozások

A 14. számú, egyik legnagyobb miskolci körzet jelöltje, Bajusz Gábor az elmúlt hetekben és az utolsó napokban is igyekszik megszólítani a lakókat.

Boon.hu

Fotó: Vajda János

Az Egymillió Találkozás Napját tartották szombaton, melynek keretében országosan a kormánypártok ötvenezer aktivistája egymillió embert igyekezett személyesen felkeresni, hogy felhívják a figyelmet a vasárnapi választás fontosságára.

 

bajusz_gabor007
Fotó: Vajda János

Dr. Nagy István és felesége örömmel nyitottak ajtót Bajusz Gábornak: jólesett nekik, hogy számít a véleményük. A férfi elmondta a jelöltnek, hogy a Miskolci Egyetem Gépészmérnök Karán volt adjunktus, és megköszönte a látogatást.

bajusz_gabor001
Fotó: Vajda János

A felesége az őket érintő problémákról mesélt a jelöltnek. Elmondta neki, hogy évtizedek óta itt élnek, szívügyük Miskolctapolca. Nagyon szeretnék, ha az utak állapota javulna, valamint megoldódna a vízelvezetés problémája. "Nagyon szép Miskolctapolca, de szervezettebb formában és rendszeresen lenne szükség a zöld területek rendbetételére" – fejtette ki a megoldandó problémákat dr. Nagyné Pálinkás Mária

Bajusz Gábor átadta a programját tartalmazó borítékot. Elmondta, hogy tud a területet érintő problémákról, és mindent megtesz majd a megoldásuk érdekében. 

„Csak a folyamatos kapcsolattartással lehet úgy fejleszteni a várost, hogy az itt élők is elégedettek legyenek” – mondta számukra Bajusz Gábor, majd folytatta útját a következő választóhoz.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában