Tudta?

2024.07.14. 11:00

Ezt az utcát zárják le kedden Sárospatakon

A gyalogosforgalom a legszükségesebb mértékben a munkálatok alatt is biztosított.

Boon.hu

: Listed house with porch on a corner plot - 19 Dobó Ferenc Road (Vörösmarty Street corner), Héce neighborhood, [[:en:Sárospatak|Sárospatak]], [[:en:Borsod-Abaúj-Zemplén County|Borsod-Abaúj-Zemplén County]], [[:en:Hungary|Hungary]].}}{{hu|1=: Lakóház, azonosító: 3091, törzsszám: 1339, Megj a muemlkem.hu-n nem szerepel de [http://varoshaza.sarospatak.hu/2017/12/18/a-telepuleskep-vedelmerol-szolo-25-2017-xii-18-onkormanyzati-rendelet/ Településkép védelme 25/2017. (XII. 18.) önkormányzati rendelet] alapján a Dobó 5. szám és 6. szám (Móricz ház) is helyi egyedi védelem alatt áll - [[:hu:Borsod-Abaúj-Zemplén megye|Borsod-Abaúj-Zemplén megye]], [[:hu:Sárospatak|Sárospatak]], Héce városrész, Dobó Ferenc út 19 és Vörösmarty utca sarok.{{Monument Hungary|3091}}{{Object location|48.324807|21.575815}}

Fotó: MW

A sárospataki Dobó Ferenc út burkolatfelújítási munkái befejező szakaszukhoz érkeztek, az útfelület aszfaltozása van hátra. Ennek okán - az aszfaltozási munka idejére - 2024. július 16-án, kedden 7 órától előreláthatólag 2024. július 17-én, szerdán 17 óráig a Dobó Ferenc utat teljes hosszban lezárják a forgalom elől.

Csak a gyalogosok közlekedhetnek

A város önkormányzata felhívja az utcában lakókat, hogy autóikat a jelzett munkakezdési időpontig vigyék el más utcákba, mivel a munkálatok alatt az ingatlanukról autóval történő kiállás nem lesz lehetséges. Az útzárat kedd este – a napi munkavégzés végeztével – ideiglenesen feloldják, azonban szerda reggeltől ismét tilos közlekedni a teljes útszakaszon.

A gyalogosforgalom a legszükségesebb mértékben a munkálatok alatt is biztosított.

Erre lehet kerülni

A terelés ideje alatt az arra közlekedőknek a végardói városrész megközelítésére a Kazinczy út – Határ út, vagy a Kazinczy út – Herceg utca útvonalat ajánljuk.

Kérjük a tisztelt lakosságot és a városban közlekedőket, hogy az útzár ideje alatt a Dobó Ferenc utat kerüljék el, a környéken fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában