Program

2024.07.26. 16:00

Több mint hatvan felsőzsolcai iskolás vett részt az idei református táborban

Exatlon pálya, áhítat és bibliaóra is szerepelt az idei református tábor programjai között, amelyen ebben az évben is több mint hatvan felsőzsolcai iskolás vett részt.

Boon.hu

A kollégium épülete adott helyet a programnak

Forrás: TIREK

Július elején újra a sárospataki Kossuth Internátus és az Erdélyi Kollégium épülete adott otthont a Tiszáninneni Református Egyházkerület Gyermek- és Ifjúsági Táborának. Az eseményre az egyházkerület gyülekezetei mellett, a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház és a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház gyülekezeteiből is szép számmal érkeztek táborlakók, a felsőzsolcai Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola és Óvoda több mint hatvan tanulóval vett részt a Sárospataki eseményen.

Az idei tábor, a délelőtti bibliaórák és játékórák témája “Az élő ige” volt. A foglalkozásokon a Jósiás tekercsek, a Szerecsen komornyik és Jézus a zsinagógában történeteket dolgozták fel a gyerekek a csoportvezető lelkipásztorok irányításával, miközben az egyháztörténeti foglalkozásokon a gályarabok történetével is megismerkedhettek. Délutánonként a játéké, szórakozásé volt a főszerep. Strand, várlátogatás, városnézés, valamint, Exatlon pálya, helikopter szimulátor, és a Felsőzsolcai rendezvények közkedvelt eleme, a Méhecske játéktér is szórakoztatta a gyerekeket, akik csütörtök este Dánielfy Gergő előadását is láthatták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában