boon.hu video

2024.07.09. 18:03

Vizet osztottak ma is a forróságban, egészen péntekig (fotókkal, videóval)

Vasárnapig tart a harmadfokú hőségriasztás.

Több helyen is vizet osztanak Miskolcon a hőségriasztás idején

Fotó: Vajda János

Vizet oszt Miskolc önkormányzatának megrendelésére a vízszolgáltató MIVÍZ Kft. Miskolcon, a Centrum áruháznál, a Villanyrendőrnél és az Újgyőri főtéren a nagy melegben, emellett párakapuk is segítenek a forróság elől enyhülést keresőknek két helyen a városban, a Centrumnál és a Szent István téren.

 

A meteorológiai előrejelzésekre tekintettel az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan  III. fokú hőségriasztást adott ki még hétfőn, amely július 12-én (pénteken) éjfélig tart.

A nagy melegben fogyasszunk több folyadékot, lehetőség szerint tiszta vizet, tanácsolja a tisztifőorvos. Érdemes kerülni a kávé, az alkohol és a magas koffein- és cukortartalmú üdítők és zsíros ételek fogyasztását. A bőr védelméről sem szabad megfeledkezni, Az UV sugárzás okozta leégés ellen naptejjel és világos, jól szellőző bő ruházattal lehet a leghatékonyabban védekezni.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában