E-könyv

2024.08.30. 13:50

A Képfények című kötetet mutatták be

Az e-könyvet maga a szerzője mutatta be csütörtök délután a II. Rákóczi Ferenc könyvtárban.

Boon.hu

Több könyvet is írt már, most egy e-könyvet mutattak be

Fotó: RFMLIB

Kassai Balázs János Képfények című kötetének bemutatóját rendezték meg csütörtökön délután a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár központi épületében. A könyv szerzője a kötetét úgy írta le:

 Egy új gótikus utazás pillanatképeibe nyerhetsz betekintést 36 rövid leíráson keresztül, amelyek mindegyike külön is értelmezhető, de együtt mesélik el a történetet, ami valamikor 1921 és 1938 között játszódik, a fekete-fehér fényképek, a papír alapú levelek és képeslapok korában. A célkitűzés kettős: az érdeklődés felkeltése és egy olyan kitalált történet elmesélése, amely a te gondolataiddal válik egésszé.

Számos sikert ért el 

Kassai Balázs János a vármegyeszékhelyen működő Kós Károly Építőipari Szakközépiskola elvégzése után a Karrina Szakképző Iskola gyógymasszőr szakán folytatta tanulmányait. 2011–2016 között elvégezte az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának gyógypedagógia szakát. Jelenleg szomatopedagógusként, illetve tiflopedagógusként dolgozik egy miskolci szakiskolában, amely speciális igényű diákok oktatásával foglalkozik. Szakterülete a rehabilitációs mozgásfejlesztés és a látásfejlesztés. Parasportolóként főleg úszással foglalkozott, de eredményesen szerepelt egy másik paralimpiai sportban, a bocciában is. Legnagyobb sportsikerét egy lengyelországi úszóversenyen érte el, amit a poznani Adam Mickiewicz Egyetemen rendeztek meg 2012 májusában. A versenyen több európai ország 121 mozgás-, hallás- vagy látássérült hallgatója indult. Kassai Balázs az ELTE csapatának tagjaként 50 m-es mellúszásban lett első, mozgássérült kategóriában. Korábban számos kötete jelent meg Miskolcon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában