boon.hu video

2024.08.04. 14:40

A nyár utolsó régiségvásárát rendezték meg – fotókkal, videókkal

A nagy sikernek örvendő vásárra nagyon sokan voltak kíváncsiak augusztus első vasárnapján is.

Ujlaki Attila

Forrás: Acélváros Kézilabda Klub

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Fedezzük fel együtt a múlt varázslatos részleteit

 – ezzel a szlogennel harangozták be a vasárnap megrendezett régiségvásárt Miskolcon, amelyre nagyon sokan látogattak ki. Ismét életre kelt a történelem a miskolci főtéren, ahol a nyár utolsó régiségvásárát rendezték meg. A nyár záróeseményeként a városban már hagyománnyá vált régiségpiac ezúttal is számos érdeklődőt vonzott, akik izgatottan keresgéltek a standok között, hogy megtalálják a múlt egy-egy darabját.

Megcsodálták a múlt századok relikviáit

A korai óráktól kezdve a város szíve pezsgő forgataggá változott, ahogy a gyűjtők, kereskedők és kíváncsi látogatók ellepték a vásártér környékét. A standokon régi könyvek, antik bútorok, porcelánok, festmények, ékszerek és egyéb régiségek széles választéka sorakozott. Minden egyes tárgy egy-egy történetet mesélt el, és számos kincsre bukkanhattak azok, akik figyelmesen böngésztek a kínálat között. 

A látogatók élőzenére sétálgathattak, miközben megcsodálták a múlt századok relikviáit. A nyár utolsó régiségvására nemcsak a régi tárgyak szerelmeseinek nyújtott felejthetetlen élményt, hanem egyúttal egy közösségi esemény is volt, ahol az emberek találkozhattak, beszélgethettek, és élvezhették a város egyedi hangulatát. 

Kovács Gergely a családjával látogatott ki, aki elmondta, hogy amikor tudnak kilátogatnak a rendezvényre. „Sokat mesélek a gyerekeknek a régebbi dolgokról és van, hogy egy-egy antik dolog annyira megtetszik, hogy meg is veszem” – mondta. Azt is aláhúzta: szerinte ez a legjobb rendezvény Miskolcon

Magát igazolja a rendezvény, hiszen mindig megtelik érdeklődőkkel az egész sétálóutca annak ellenére, hogy vasárnap van

– mutatott rá. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában