Anno

2024.08.17. 16:00

Újra várhatták a nézők Onedin-kapitányt

Már a sokadik évada kezdődött a népszerű sorozatnak, erről 1984 augusztusában adott hírt az Észak-Magyarország.

Sokan nőttek fel annak idején az Onedin-család történetén

Forrás: olvasó

Bizonyára sok olvasó örült a hírnek, amely 1984. augusztus 23-án jelent meg az Észak-Magyarországban. Épp negyven éve ugyanis, hogy a lap hasábjain is bejelentették, szeptembertől visszatér sokak kedvenc sorozata, az Onedin család története a tévébe. Természetesen az egyes csatornára, hiszen akkor még csak az volt, a másikat, a kettest sok helyen nem is lehetett fogni, s egyébként is csak egy-két óra hosszat volt rajta adás.

No de nézzük, mit írt az újság negyven éve: a Magyar Televízió a „nyári időszámítás” után ismét kedd esténként vetíti a nagyobb lélegzetű sorozatokat, így a népszerű Onedin kapitány és családja sorsát is akkor követhetik nyomon az érdeklődők. A hazai televízió leghosszabb sorozata volt egyébként az Onedin- családé. Első epizódját 1979- ben mutatták be, utána ötvenszer jelent meg a képernyőn a kellemes zenével kísért filmkockákon a jellegzetes Onedin-hajó. A negyven éve beharangozott évad kapitánya, Peter Gilmore ebben az évben végleg búcsúzott a magyar nézőktől.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában