Kitüntetés

2024.08.24. 14:21

Helytállásáért díjazták az encsi iskolaőrt

Szaktudásának és lélekjelenlétének köszönhetően tavaly az iskola területén ártalmatlanított egy ámokfutót, aki késsel hadonászott.

Ujlaki Attila

Újra vármegyénkbelit díjaztak Fotó: police.hu

Csécsi Tibor 2020. szeptember 1-jén kezdte iskolaőri hivatását az encsi Aba Sámuel Szakképző Iskolában, mely tevékenységét példamutató precizitással, lelkiismeretesen végzi. 

Kollégánk egyenruhás rendőrként teljesített szolgálatot 19 éven keresztül a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság állományában, majd az Encsi Rendőrkapitányságon. A jelenlegi munkahelyén iskolaőrként számos konfliktushelyzetet oldott meg, jelenléte rendkívül hasznos és megnyugtató diákok, tanárok, szülők számára egyaránt. Kapcsolata mindenkivel harmonikus, tevékenysége jelentősen hozzájárult az intézmény nyugodt légkörének fenntartásához

 - olvasható a police.hu-n. Egy kiemelkedő esetet is megemlítenek.

Szaktudásának és lélekjelenlétének köszönhetően 2023. szeptember 7-én az iskola területén ártalmatlanított egy ámokfutót, aki minden előzmény nélkül, késsel a kezében jelent meg

- részletezik. Rámutattak: idén már a második alkalom, hogy egy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó iskolaőr nyerte el a díjat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában