Eltűnt

2024.08.26. 15:25

Hope és Lehoczki László is keresi Balázst

Augusztus 20-án ment el otthonról Tóth Balázs, azóta nincs hír róla. Az egész ország összefogott, hogy megtalálják a bükkaranyosi fiút.

Boon.hu

Lehoczki László és Balázs barátai együtt keresik az eltűnt fiút

Forrás: Facebook

Tóth Balázs Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Bükkaranyosról ment el. Eltűnésekor fehér Kós Károly sulis pólót viselt és fekete rövidnadrágot. Egy fekete közepes hátizsák is volt nála. 180 centiméter magas, barna hajú, szálkás testalkatú.  Nincs tetoválása, sem egyéb ismertető jegye. Telefon, pénz, iratok nincsenek nála.

Tóth Balázs

"Negyedik napja keresünk Balázs! Éjjel és nappal kutatunk. Az egész falu összefogott érted. Kicsit elfáradtunk, de nem adjuk fel! - írta közösségi oldalán Heffner Attila. - Lehoczki László és Hope kutyus, valamint a Spider csapat tagjai és egyéb szakemberei, további kutyái is velünk vannak. Megtiszteltetés együtt dolgozni egy ilyen kaliberű csoporttal. Nagyszerű emberek. A rendőrökkel és a polgármesterünkkel is jó az együttműködés. Tegnap imádkoztunk is egy nagyot a fiatalokkal. 

Gyere elő Balázs akárhol is vagy! Mindenki vár, gyere haza és öleljük meg egymást végre! Barátaid és az Apukák - Anyukák... / Bárkinek - bármilyen infója van, engem is kereshet bármikor itt a messengeren, vagy e-mailben: [email protected]. Az anya telefonszáma: 06 30 2908806

Rendkívüli 

A Spider Mentőcsoport Laci és Hope vezetésével, együttműködve a rendőrökkel és civilekkel, megállás nélkül, fáradhatatlanul keresik. Azért már én is, mint felesége azt mondom, nem mindennapi amit ez a Laci bír 66 évesen. Mind fizikailag, mind mentálisan - posztolta Lehoczki Beatrix. - Remélem a fiatalember mihamarabb megkerül épségben!

Nagyon aggódnak érte 

Balikám! Ha ezt látod és olvasod, kérlek, gyere haza, mert már nem bírom! Minden teljesen meg fog változni itthon, még nyugodtabb családi körülmény lesz. Nagyon-nagyon szeretlek, tudod. Gyere haza! Csak legalább annyit üzenj valakivel, hogy jól vagy!

- írta édesanyja a közösségi oldalán.

Tóth Balázsról

Személyes adatok: 

Név: Tóth Balázs  

Nem: Férfi 

Születési hely: Miskolc 

Születési dátum: 2005. 08. 20. 

Állampolgárság: magyar 

Születési ország: Magyarország 

Személyleírás: 

Testmagasság: 181-185 centiméter 

Testalkat: sovány 

Haj szín: barna 

Haj típus: rövid 

Arc forma: szögletes 

Arcszőr típus: egyéb 

Fogazat: természetes 

Járásmód: egyenes 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában