Program

2024.08.21. 11:15

Már nem kell sokat várni és az állatkertben éjszakázhatunk

Egy állatkertben járni mindig izgalmas, különösen éjszaka, hiszen olyankor az ott élő „lakók” garantáltan másképpen viselkednek. Hamarosan ezt saját szemünkkel is láthatjuk, hiszen augusztus 30-án a Magyar Állatkertek Szövetségének tagjai közül mind a tizenhárom állatkertben, várják különleges esti programokkal a nagyközönséget.

Boon.hu

Fotó: Vajda János

A Miskolci Állatkertben ezen a rendhagyó estén 19 és 23 óra között különlegességekkel, érdekességekkel várják a látogatókat. Az év folyamán ez az egyik kivételes alkalom, amikor vendégek sötétedés után is bent maradhatnak az állatkert területén, és felfedezhetik az éjszakai állatkert csodás világát. A fáklyák fénye, a különleges állathangok, a hűs erdő illata teszi különlegessé a helyszínt, melyet változatos programok még tartalmasabbá tesznek az érdeklődők számára.

Akár egész nap bent lehetünk

Ezen a napon a Miskolci Állatkert hosszabbított nyitva tartással, 9 és 23 óra között várja a látogatókat. Jegyváltásra ezen az estén 22 óráig lesz lehetőség. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással részt vehetnek az esti programokon is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában