Adomány

2024.09.07. 07:30

Autósok és motorosok gyűjtenek a MÁSA cicáinak, kutyáinak

Kutyák és cicák részére várnak hasznos tárgyi adományokat szeptember 7-én, 9 órától a Pesti úti Auchan parkolójában az autósok és motorosok.

Boon.hu

Ők várják az adományokat

Fotó: MÁSA

„Mi magunk is állatbarátok vagyunk így összefogtunk a helyi motorosokkal és autósokkal, és idén is megrendezzük járműkiállítással egybekötött akciónkat. Kezdeményezésünkre érkeznek Nógrád megyéből és Debrecenből is társaságok” – mondta Zsóka István, a More Than Classic autóscsoport vezetője. 

„A járókelők már messziről megcsodálhatják a járműveinket. Ezzel próbáljuk meg felhívni a figyelmet arra, hogy segítsenek a MÁSA lakóinak. Rendkívül sokszínű gépparkkal rendelkezünk. Az oldtimerektől kezdve egészen a youngtimereken át a 21. századi tuningautókig. Ezekből mind szeretnénk felvonultatni egy-egy különlegesebb darabot. Az eseményen durrogtatni nem fogunk, inkább a barátkozásé lesz a főszerep és sokan a házi kedvencüket is elhozzák az eseményre, sőt a Lucky Dog kutyaiskola jóvoltából lesz majd egy engedelmességi kutyabemutató is. Az adományakció végeztével 15 órakor konvojba rendeződünk, és elvisszük a menhelyre az adományt ” - tette hozzá a szervező

Különleges járműkiállítás a négylábú árvákért 

Mint megtudtuk, ötödik alkalommal szerveznek Kerekeken az állatokért címmel adományakciót a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) négylábú árváinak autós és motoros baráti társaságok. Mindenkit várnak, aki szívén viseli a gazdátlan állatok sorsát, és szívesen megnézné a különleges járműkiállítást. A szervezők a menhely számára hasznos dolgokat: száraz és nedves kutya- és macskatápot, macskaalmot, tisztítószereket, papír kéztörlőt, gumikesztyűt, gyógyszereket, rossz törülközőket és ágyneműket várnak. A helyszínen a menhely munkatársaival is lehet majd találkozni és ha valaki pénzzel szeretné támogatnia Miskolci Állatsegítő Alapítványt (MÁSA), arra is van lehetőség. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában