Gazdit keresünk

2 órája

Donald, Hóborc és Hecsedli keresi új szerető gazdiját

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Forrás: Mása

 Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Donald az idei év első kutyája. Nagyon kedves, barátságos, energikus kutyus, de sajnos teljesen süket. Ettől függetlenül Donald kedves, bízik az emberekben. Körülbelül 4 éves, ivartalanított kankutya. Játékos is, ezért idősek mellé nem ajánljuk.

Donald
Forrás: Mása

Hecsedli 5-6 éves ivartalanított kutyalány. Hejőcsabán kóborolt lesoványodva, így került be a menhelyre. Hecsi imádja az embereket, de sajnos a kutyákkal agresszív, ezért csakis egyedüli kutyának fogadható örökbe.

Hecsedli
Fotó: MÁSA

Hóborc 2 év körüli ivartalanított nőstény. Hernádnémetiben lefialt egy lakatlan portára, bejelentés alapján hozták be a menhelyre. Hóborc kuvasz kinézetű, de viselkedésében inkább az ölebekre hasonlít. Nagyon kedves, barátságos nagytermetű kutyuska. Szívesen sétál pórázon, mérete és ereje miatt inkább fiataloknak, vagy családoknak ajánlják. 

Hóborc
Fotó: MÁSA

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában