Gazdit keresünk

2024.09.03. 09:00

Örökbe fogadna egy kiskutyát? Három ötletünk is van

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Zeusz jókedvű kutyus

Fotó: MÁSA

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Zeusz 6 év körüli ivartalanított kankutya. 2018-ban fogadták örökbe, most visszahozták, mert nem gondoskodtak róla. Zeusz teljesen problémamentes kutyus, közepes méretű, nagyon-nagyon kedves kutya. Mindenkit szeret! Tökéletes családi kedvenc lehetne belőle. Szépen sétál pórázon, figyel az emberre. A simogatást, a gazdi közelségét nagyon igényli. Családi kutyának, vagy akár idősek mellé is örökbe fogadható, lakásba vagy kinti-benti tartással.

Zeusz

Tigris körülbelül 8-9 hetes kölyökkutyuska. Sajószentpéterről rossz állapotban került be a menhelyre. Sovány volt, a füle és a teste több helyen sebes volt. Nagyon-nagyon félt, megpróbált láthatatlanná válni. Sokat foglalkoztak vele a gondozók, ezért bennük már bízik, de a leendő gazdinak türelmesnek és gondoskodónak kell lennie, hogy elnyerhesse Tigi bizalmát.

Tigris

Kicsi körülbelül 7 éves, ivartalanított kankutya, nem terrier vérmérsékletű, a rossz előélet azért látszik rajta. Kutyákkal barátságos, egyáltalán nem agresszív. Nem lételeme a kutyatársaság, de a séta sem. Tud pórázon sétálni, de nincs rá igénye. Ha sportos vagy, szeretsz túrázni, kirándulni, akkor Kicsi nem a te kutyád!
Kifejezetten ajánljuk viszont idősek mellé, főleg ha a lakásban is odaheveredhet a gazdi lábához. Csak udvarra nem mehet, mert akkor egész nap csak ugatna.

Kicsi

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában