Kastélyprogram

1 órája

Boszorkányok és szellemek az edelényi kastélyban

Interaktív mesejátékkal várják a gyerekeket és családjukat az ódon falak közé.

Boon.hu

Az edelényi L’Huillier-Coburg-kastélyba várják a családokat a hétvégén

Fotó: BOON

Nem akármilyen kalandban lehet része az edelényi kastélyba kilátogatóknak a hétvégén! Boszorkányok és szellemek Ludmilla és a mesekastély címmel készülnek ugyanis a szervezők programmal október utolsó hétvégéjén. Az egy órás meseprogram során meg lehet ismerni a kastély úrnőjét, Ludmilla grófnőt, a kastély boszorkányait, szellemeit és jó tündéreit! A program célja, hogy legyen közös a kaland, legyen közös a játék!

Játékos és ügyességi feladatok

Október 26-án és 27-én minden nap 4 időpontban: 11:00, 13:00, 15:00, 16:30 órai kezdéssel a kastély szobái és termei izgalmas programokkal várják a gyermekeket. Szabad helyek még korlátozottan elérhetők. A mesekastély interaktív története idén főként 3-12 éves korú gyermekeknek ajánlott. A kicsik és a játékos kedvű nagyobbak állomásról-állomásra haladva, játékos és ügyességi feladatokat megoldva haladnak végső céljuk felé – ami most még titok. Egy gyermekkel maximum két felnőtt kísérő vehet részt a programon.

Az érdeklődés máris óriási, a szombati és a vasárnapi 4-4 turnusból 2-2 betelt, így már csak az október 26-ai és 27-ei 11:00 és 13:00 órakor kezdődő mesejátékra vannak szabad helyek. Csütörtökön, október 24-én a nap végén zárul a regisztráció és ugyancsak csütörtökön éjfélig lehet befizetni a részvételi díjat.

Részletek és regisztráció elérhető ITT. Illetve erről a programról és az edelényi kastély más programjáról is meg lehet tudni többet a közösségi oldalukon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában