Késelés

5 órája

A gyilkosság után felmérik Miskolc szórakozóhelyeit!

Azonnal intézkedett a Kisavason történt gyilkosság után Miskolc polgármestere és utasította az érintett osztályok vezetőit.

Boon.hu

Tóth-Szántai József polgármester azonnali lépéseket kezdeményezett

Fotó: Vajda János

A közösségi oldalán tette közzé bejegyzést Tóth-Szántai József, Miskolc polgármestere annak kapcsán, hogy aznap hajnalban leszúrtak egy 16 éves fiút a Kisavason. A polgármester hangsúlyozta, hogy Miskolcon rendnek kell lennie, ezért azonnal lépéseket kezdeményezett.

Elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan! Egy 16 éves fiút késeltek meg ma hajnalban egy illegálisan működő miskolci szórakozóhely előtt. A történtekre nincs mentség és az első szó a részvétemé, melyet ezúton fejezek ki az elhunyt fiú családjának. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló eset Miskolc közterületein! Szükség van a seriff-rendszer visszaállítására, amelynek előkészületeit már megkezdtük, és a közterületeken a rendvédelmi jelenlét megerősítésére. Egyben utasítottam a hatósági engedélyek kiadásáért és az ellenőrzésért felelős osztályok vezetőit, hogy akár a rendvédelmi szervek bevonásával és a Miskolci Önkormányzati Rendészet együttműködésével haladéktalanul mérjék fel a Miskolcon engedély nélkül működő szórakozóhelyeket és azonnali hatállyal zárassák be azokat! Miskolcon rendnek kell lennie!

– írta a bejegyzésben Tóth-Szántai József.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában