Ez történt

2 órája

Óraátállítás és fejcserék a Miskolc Holdingban

Vasárnap átállítjuk az óráinkat, szombaton beindul az iskolákban az őszi szünet, ennek függvényében pedig változik az MVK menetrend.

Édes Richárd

A jé6tvége egyik fontos eseménye lesz az óraállítás

Fotó: MZSP

Váltott a Miskolci Holding Zrt. új igazgatósága a tagvállalatok vezetőinek személyét illetően. Új cikkünkből kiderül, hol történtek fejcserék.

Ideje ráhangolódni az őszi óraátállításra. Mikor kell visszafelé húzni a mutatót, és meddig fogjuk még használni ezt a rendszert?

Elindult a visszaszámlálás: már csak egy nap és startol az őszi szünet! Október 26-án (szombaton) „kicsöngetnek”, és a szünet csak november 3-án (vasárnap) ér véget. Ami a gyermekek miatt mindig nagy dilemma a szülőknek. Lássuk, ki hogyan oldja meg ezt az időszakot. 

Változik a miskolci közlekedés. Hétfőtől az őszi szünetre hangolódva tanszüneti munkanapi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai. 

Vasárnap hajnalban az óraátállítás miatt más lesz az MVK-s járatok indulási időpontja. Nézzük a legfontosabb változásokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában