Megkérdeztük

2 órája

Kowalsky, Majka, Edda jöhetne a Kocsonyafesztiválra

Miskolc felkészült a 2025-ös Kocsonyafesztiválra. Kíváncsiak voltunk, mely zenekarok, énekesek legyenek a miskolci Kocsonyafesztivál fellépői a miskolciak szerint.

Boon.hu

Majka, Edda, Kowalsky - jöhetnek a Kocsonyafesztiválra a miskolciak vágya szerint

Októberben bejelentették, hogy 2025-ben mikor lesz Kocsonyafesztivál Miskolcon. A boon.hu elsőként közölte, hogy jövére Valentin-napra esik a híres miskolci fesztivál. Február 14-én, pénteken kezdődik és február 16-án vasárnap estig tart a Kocsonyafesztivál.

Majka, Miskolc, Kocsonyafesztivál
Majka nagy kedvenc Miskolcon, idén is szeretnék, hogy fellépjen a Kocsonyafesztiválon
Fotó: Vajda Istvan

Rózsa Edittől exkluzív podcastünkben azt is megtudtuk, mi várható a jövő évi fesztiválon. A Miskolci Kocsonyafesztivál eddig még titkos részleteibe is beavatott minket a jogtulajdonos.

Mi pedig arra voltunk kíváncsiak, a miskociak kit, kiket látnának, hallgatnának szívesen a 2025-ös Kocsonyafesztiválon. Ezért feltettük a kérdést közösségi oldalunkon:

Melyik zenekar, énekes koncertjére mennél el?

Olvasóinktól több száz hozzászólás és javaslat érkezett. A toplistát a Bagossy Brothers Company, a Kowalsky meg a Vega, Majka, a Tankcsapda, a Hooligans, Byealex és az Edda vezeti.

De szerepel a listán Deák Bill Gyula, a Mobilmánia, a Pokolgép, a FISH!, a LORD is.

Szívesen hallgatnák Peter Srameket vagy Fenyő Mikit is a miskolciak.

Volt, aki mert nagyot álmodni, és ha már megkérdezték tőle, a Rammsteint mondta.

Köszönjük a válaszokat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!