A nap legfontosabb hírei

3 órája

Napi hírösszefoglaló: még a rendőröket is meglepte egy férfi

Szüret, új önkormányzati ciklus, Tündérkert és egy abszurd sztori: íme szerdai Borsod-Abaúj-Zempléni hírösszefoglalónk.

Gördeszkával indult volna útnak a fiatalember

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség facebook oldala

Bár már elkezdődött a szüret Tokaj-Hegyalján, még nincsenek készen, mert az aszúszemek még a szőlőtőkéken vannak, még nem indult ez az aszúsodás. 

Jó tudni annak, aki a Tündérkertbe tervezne sétálni, hogy jelenleg balesetveszélyes a  miskolciak kedvenc parkja, hiszen karbantartási munkák folynak.
Még a rendőröket is meglepte a nem mindennapi jelenség, egy fiatal férfi gördeszkával próbált "hazagurulni" az M3-as autópálya leállósávján Budapest irányába. Gondolhatják, nem kevés büntetést róttak ki rá.
Elkezdődött az új önkormányzati ciklus, ennek kapcsán szólalt meg portálunknak Csöbör Katalin, Miskolc egyik országgyűklési képviselője. Mint fogalmazott: „Célom, hogy Miskolcból menő várost csináljunk”
Egy szabadnapos mentőápoló életet mentett Mezőkövesden: a pénztárnál állva lett rosszul az előtte álló férfi. Mai összefoglalónk végére egy miskolci abszurd történet került. Egy fiatalember ugyanis nem akárkit, volt tanárát fosztotta ki. Tettéért bíróság előtt kell felelnie.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában