Jubileum

2 órája

Ötvenöt éves lett a Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület

Fennállásának ötvenötödik évfordulója alkalmából rendezett „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom” jubileumi eredményhirdető rendezvényét, október 15-én, kedden tartotta Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület. 

Boon.hu

Forrás: Kolorline

Az eseményen majd kétszáz fő ünnepelt együtt a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermében.

Díjakat adtak át

Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere köszöntője után, a Ráday Mihály Város és Faluvédő Szövetség, és a martfűi egyesület nevében Vinczéné Balogh Magdolna szólalt fel és Pelyhéné Koós Henrietta elnöknek átadta a Ráday Mihály Város és Faluvédő Szövetség emléklapját.

Forrás: Kolorline

Levetítették az ötvenöt év történetét feldolgozó kisfilmet. Pelyhéné Koós Henrietta átadta a tagok által megszavazott Fancsik József emlékdíjat Bukodiné Sólyom Ilonának az elmúlt évtizedekben egyesületért végzett elhivatott, önkéntes munkájának elismeréséért.

Pelyhéné Koós Henrietta és Szitka Péter polgármester átadta a „Tiszta, virágos, városszépítő mozgalom” résztvevőinek az okleveleket, a közönségdíjat, és az első három helyezett jutalmát.

Tehetséges fiatalok adtak műsort

Csintalan Kitti csodás énekével varázsolta el a közönséget, majd a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola két néptánccsoportja mutatta be műsorát, amely a jó hangulatot tovább fokozta.

A vendégek egy-egy ajándék tombolát is kaptak, akik közül egy szerencsés egy árvácskákkal teli, szép balkonládát vihetett haza. A tombolát az egyik legifjabb városszépítő húzta ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában