Véleménycikk

2 órája

„Jakab a határon túli magyarok ellen uszít”

Kiss Zoltán a 101b.hu oldalon Jakab Péterről, a Nép Pártján elnökéről véleménycikket közölt.

Jakab Péter

Fotó: Máté Krisztián

Jakab Péter homlokára rá van írva: majdnem. Jakab soha semmilyen választási megmérettetésen sem nyert még. Tönkretette a Jobbikot, majd odébbállt, de azóta is megállás nélkül hőbörög. Most éppen a határon túl élő magyarok ellen.

Látszólag Csöbör Katalint támadja, valójában a Gyurcsány-korszak legsötétebb, a magyar nemzetet megosztó és a határon túli magyarokat vérig sértő propagandába kezdett.

Nincs ezen mit csodálkozni, Jakab ugyanazon a szellemi úton jár, mint annak idején Szegedi Csanád. Először a szélsőjobbos, cigányellenes kártya kijátszásával próbál bekerülni a közéletbe, majd kimutatja a foga fehérjét és kunbélai magasságokba emelkedve a legalpáribb és legaljasabb érzelmekre próbál hatni.

Ugyanakkor megmérettetni nem meri magát. Most kijelentette, hogy nem hagyja, hogy határon túli nemzettásainknak segítsenek, mindezt a miskolciak nevében. Milyen alapon veszi Jakab a szájára a miskolciakat, amikor a legutóbbi országgyűlési választásokon el se mert indulni. Egy listán beevickélt képviselő milyen alapon hőbörög a miskolciak nevében?

Kijelentette, hogy ő a határon túliak megsegítését nem fogja hagyni. Mégis mit csinál majd? Hőbörög még egy sort a parlamentben a közönség ásítozása közben? Vagy kiírja a Facebookra, hogy nem hagyom?

Ha valaki hülyét akar csinálni magából, az állampolgári jog. Ha egy országgyűlési képviselő hülyét csinál magából naponta, komplett társadalmi csoportokat sérteget, miközben milliókat keres az adófizetők pénzéből, az nemzetellenesség és aljasság.

Nem a határon túli magyaroktól kell sajnálni a támogatást, nem tőlük kell félteni a miskolciak pénzét, hanem az olyan élősködőktől, mint Jakab. Talán, ha az adófizetők pénzének, ideértve a miskolciak pénzének herdálása és a hőbörgés helyett elmenne dolgozni, akkor tehetne valamit az országért. Ha nem is sokat.

Szerencsésebb korszakokban az ilyeneket lemondatják minden tisztségéről és elküldik párizsit venni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában