Szépségverseny

3 órája

Tündérszépek: így látta a szerencsi szépség

Ötödik alkalommal rendezte meg a Mediaworks Hungary Zrt. az országos szépségversenyt, melynek fő üzenete az volt, hogy az ország minden tájáról egyenlő esélyekkel indulhassanak a hölgyek a Tündérszépek országos versenyen. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét a 22 éves szerencsi Orosz Viktória képviselte.

Orosz Viktória vármegyénk versenyzőjeként vett részt a Tündérszépeken

Fotó: MW

A vármegyénket a Tündérszépek 2024. versenyen képviselő szépséget, Orosz Viktóriát  a Tündérszépek versenyen arról kérdeztük, hogyan érezte magát a versenyen, milyen tapasztalatokat szerzett a szépségverseny során.

Tündérszépek
Orosz Viktória a Tündérszépek versenyen 

A Tündérszépek verseny inspiráló volt

Orosz Viktória kérdésünkre elmondta, hogy mi motiválta őt arra, hogy elinduljon a szépségversenyen, illetve kik azok a személyek akik segítették és támogatták őt céljai elkérésében. 

Elsősorban a családom támogatott. Mindig is érdekelt a szépségipar. Kihívásként élem meg, ha új tapasztalatokat, élményeket szerzek. Végre úgy érzem, hogy 22 évesen igazi betekintést nyertem a szépségiparágba

 – nyilatkozta a szerencsi szépség a boon.hu-nak. Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem a szépségversenyen, a lányokkal végig együtt izgultunk egészen az eredményhirdetésig, és úgy gondolom támogattuk is egymást. 

Nem érez csalódottságot

„A versennyel kapcsolatban csupa pozitív érzéseim vannak, igyekeztem nyugodtan odaérni a versenyre, mikor a lányokkal megláttuk a színpadot, hevesebben vert a szívünk. Mind a felkészítő programokon, mind a ruhapróbák alatt mindenki nagyon nagy figyelmet szentelt nekünk. A sminkek és hajak elkészítése rengeteg időt vett igénybe, de mindenki kitartóan koncentrált a versenyre". 

felkészülés a versenyen
Felkészülés a versenyre 

Viktória úgy gondolja, hogy számára már az is óriási dolog, hogy bekerülhetett a Tündérszépek versenybe, és képviselhette Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét, nem érez csalódottságot. Nagyszerű élmény volt a színpadra lépni a budapesti Danubius Hotel Heliában.

„Személyesen is találkozhattam a zsűri tagokkal, Köllő Babett-tel, Kárpáti Rebekával, dr. Márton Beatrix-szel. Király Viktor volt az est fellépője, amire nagyon jót szórakoztunk a többiekkel". 

Mesélt arról az élményéről is a Tündérszépek verseny szerencsi szépsége, hogy az estélyi ruhát, amit viseltek a verseny során, minden résztvevő megtarthatta. 

A Tündérszépek országos verseny követi az új világtrendet, ami szerint fürdőruhás szettben már nem kell a lányoknak fellépniük. Összesen három turnus volt. Az elsőben egy bemutatkozó videó készült mindenkiről. Majd ezt követően fehér pólóban és farmernadrágban léptek ki a színpadra a lányok,  végül egy kisestélyiben (a ruha olasz, könnyű selyemből készült) mutatkoztak be. 

 „Mindkét stílusú ruhában jól éreztem magam, de mivel a versenyszellem élt bennem, így alig vártam, hogy megjelenhessek az estélyi ruhában" - mesélte élményeit a szerencsi szépség. 

Keresi az útját

„Ez volt az első alkalom, hogy részt vehettem egy ilyen magas színvonalú szépségversenyen. Szeretnék még továbbfejlődni színpadi jelenlétben, és a fotózás területén is vágyom a fejlődésre. Mondhatni, keresem az utam, emellett nemsokára megkezdem az egyetemi tanulmányaimat is, így több területre fókuszálok”

– nyilatkozta a szerencsi szépség a boon.hu-nak. 

tündérszépek országos verseny
A kulisszák mögött

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában