boon.hu video

2024.08.31. 21:09

Borral és zenével búcsúztatták a nyarat a Gárdonyiban - fotók, videó!

A Gárdonyi Művelődési Ház gyönyörű parkja augusztus utolsó szombatján egy különleges Nyárzáró Gasztro Estnek adott otthont.

Gárdonyi Edina

Fotó: GED

Ottjártunkkor a miskolci fiatalokból álló feltörekvő zenekar, a Z-Generation hangolt az estére. A koncertjüket a SteelCity LineDance Egyesület country bemutatója követte. A country bemutató után az Egyesület tagjai megtanították az érdeklődőknek a country tánc alapjait.

Zene mellé bor dukál

Az este egyik fénypontja a borkóstoló és borbemutató volt, amelyet a Nagy-Szögedi Pince borásza vezet. A borok iránt érdeklődők nemcsak ízletes borokat kóstolhattak, hanem részt vehettek boros kvízjátékokban is, ahol bortotóval nyereményeket lehetett szerezni. A Double Trombone Band zenészei gondoskodtak az hangulatos nyáreste zárásáról. 

Csillagles a hangulatos nyáresti éjszakán

A zenei élmények mellett a country fotósarok és a Magyar Csillagászati Egyesület Miskolci Helyi Csoportja a dr. Szabó Gyula Bemutató Csillagvizsgáló tagjaival csillaglest szervezett, amely az időjárás és a fényviszonyoktól függően körülbelül 21.00 órakor kezdődött el.

Ősszel is vár mindenkit a Bárczy-park

Júniusban nyárindító partival kezdtünk, augusztus utolsó napján pedig méltó módon szeretnénk búcsúztatni a nyarat 

– mondta el a boon.hu-nak Kántor Tünde kulturális menedzser, a művelődési ház intézményvezetője.

Nyáron egy új kezdeményezést indítottak, a művelődési ház parkja nyitvatartási időn túl is várta azokat, akik kellemes környezetben akarták tölteni az idejüket. Az intézményvezető kifejtette, hogy kicsit kevesebben éltek a lehetőéggel, mint ahogyan számítottak rá, de ennek a forró nyár lehet az oka. Sokan így is kihasználták a péntek és a szombat délutánokat a csodás környezetben. 

Terveik szerint amíg tart a kellemes idő, továbbra is várják a párokat, családokat, a piknikezni vágyókat péntekenként és szombatonként 10 órától egészen 18 óráig, hiszen a park fantasztikus adottságokkal, kültéri játékokkal rendelkezik, az őszi színek pedig még varázslatosabbá teszik majd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában