női labdarúgás

2019.12.02. 12:30

„A mérkőzés jól indult, vezettünk 2-0-ra”

A női NB I, 12. fordulójában hazai pályán fogadta a DVTK csapata a Haladás-Viktória FC játékosait.

Nehezen nyertek a diósgyőriek

Fotó: Kozma István

Diósgyőri VTK – Haladás-Viktória FC 3-2 (1-0)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Bálint.

DVTK: Schildkraut – Balázs Cs., Kaldaridou, Nagy F., Boros – Vachter, Kostova, Sandu, Barker – Vig (Balogh D., 75.), Bradic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Haladás-Viktória FC: Bíró B. – Balogh H., Tálosi, Horti B., Kiss Zs. – Kovács V. (Tóth A. I., 58.), Rácz Zs. – Szakonyi, Manhart, Öreg – Siklér (Sitku, 86.). Megbízott vezetőedző: Catalin Azoitei.

 

Gólszerző: Barker (2), Sandu, ill. Rácz Zs. (11-esből), Manhart.

Fórizs Sándor: – Mindenekelőtt szeretném megköszönni a csapat nevében is a szurkolóknak az egész éves kitartó buzdítást! Örülünk, hogy a női labdarúgó csapatot is megszerették. A mérkőzés jól indult, vezettünk 2-0-ra, majd két pontrúgásból kaptunk két gólt. Mind a két szituáció előtt nagyot hibáztunk. Mivel sokat dolgoztunk a győzelemért, a végén a szerencse is mellénk állt, így az utolsó pillanatban egy szögletből sikerült gólt fejelnünk. Elégedett vagyok az egész fél éves teljesítménnyel, büszke vagyok a lányokra.

Catalin Azoitei: – A hazaiak bő egy óra játék után 2-0-ra vezettek, de a lányok hittek magukban, és egyenlítettek. Sajnálom, hogy a hosszabbításban nem figyeltünk eléggé, így elúszott a pontszerzés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában