Helyi sport

2 órája

,,A végén ami történt, arra nem igazán találom a szavakat..."

Viktoria fc -Dvtk , nb1 , női labdarúgás, 20241019, ut, Szombathely, Unger Tamás / Vas Népe

Labdarúgás: NB I

Női NB I, 8. forduló
Viktória FC – Diósgyőri VTK 2–3 (2–1)
Szombathely, 120 néző. V.: Alafi (Végh, Frank).
Viktória FC: Schvirján  – Nagy D., Kovács V., Pintér (Czakó, 78.), Csáki, Németh M., Kis, Varró, Gravencz (Alasz, 57.), Hécz (Csejtei, 66.), Kiss-Lantos. Edző: Markó Edina.
Diósgyőri VTK: Ádám  (Orgoványi, 86.) – Avery, Kazanowska, Nagy P., Boros, Connell, Komlós, Sain, Myhal, Szolomájer, Madarász. Edző: Bém Gábor.
Gólszerző: Kiss-Lantos (1., 4.), illetve Sain (45+1.), Madarász (54.), Myhal (90+5.).
Markó Edina: – Álomszerűen kezdtük a meccset, úgy, hogy még mi sem gondoltuk volna, rúgtunk két szép gólt. Aztán beigazolódott a futball törvénye, hogy 2-0-nál nagyon nehéz lehet egy mérkőzés. Fordulópont volt, hogy az első félidő hosszabbításában kaptunk egy gólt. A második félidőben próbáltunk a kettőre rárúgni még egyet, ez nem sikerült, el lehetett volna dönteni a mérkőzést. A végén ami történt, arra nem igazán találom a szavakat... Nem szeretek a játékvezetéssel foglalkozni, de most már többedszer kell megtegyem. Egy-egy ilyen ténykedéssel emberek munkáját lehet tönkre tenni. Nagyot küzdöttünk, ezért is nagyon sajnálom a lányokat.   
Bém Gábor: – Nekünk a mérkőzés nem délután háromkor, hanem fél négykor kezdődött, mert a védekezésünk csak ekkorra állt össze. Az első félidő végén jól jött a rúgott gólunk, a fordulás után viszont minden tekintetben felülmúltuk az ellenfelünket és sikerült megszerezni a győzelmet. Szorítunk Ádám Annáért, akit fejsérülés miatt bevittek a kórházba. Gratulálok a csapatnak és a stáb tagoknak!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában